Opret konto Glemt password?

Hej og velkommen til vores hjemmeside.

Du kan herfra søge på de produkter, som du gerne vil vide mere om. Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 28107084 / 27646924

For at du skal kunne se priser på produkterne, skal du gå ind på LOG IND og oprette dig med en konto. Herefter kan du frit handle.

Betaling foregår med bankoverførsel, VISA/MASTERCARD, MobilePay/Swipp eller kontant betaling.

Hos os får du 90 dages kundetilfredheds-garanti. Det betyder, at hvis det købte produkt ikke lever op til dine forventninger, så får du pengene retur.

Er det måske dig, som også har lyst til at blive forhandler af verdens bedste Aloe Vera produkter fra FOREVER LIVING PRODUCS, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.